20 Ağustos 2010 Cuma

Yeni Ev Heyecanı...

Ablamın yeni eve taşınması ayrı bir telaştı derken; asıl telaşın eşyaların gelmesi olduğunu görmüş olduk. Tabi bunun öncesinde yeğenler ile birlikte internette mobilya beğenme faslı daha sonra hadi kalk bakalım beğendiğimiz mobilyaları taaaaa 125 km uzaklıktaki şehirden al Sercan durumları da cabası oldu. Sanki bulunduğumuz yerdeki mobilya mağazalarının suyu çıktı. Olsun hepside ayrı bir heyecandı sonuçta.

Gelelim mobilya araştırmalarına bizim küçük kız ( daha 5 yaşında donunu bile kendi beğeniyor hanımefendi :) ben annem ne alırsa onu giyerdim valla seçimde neymiş ) kendisini bundan 2 yıl önce prenses ilan etti ve buna artık bizde inanmaya başladık benim dışında herkes onu prenses diye çağırır bende süpürgeli prenses derim kendilerine cadı dersem alınıyor. Süpürgeli deyince ben dayımın süpürgeli prensesiyim der :) Neyse hanımefendi prenseslerin favori rengi olan pembe çok güzel bir takım beğendi. Ne yalan atayım gerçekten de harika bir takım.

Süpürgeli Prensesin odasının kurulumundan bitimine kadarki görüntüleri;




Tabi şimdi takım alındı bitti. Yok öyle bir şey ne bitmesi asıl şimdi başladı. Yeni nevresim takımları, Çok güzel bir sandalyesi var; ama bir sürü eksik sıraladı hanımefendi buna uygun perdeler ve bir kaç aksesuar ( yeni bir oyuncak sandığı, halı değilde 2 tane beyaz ve pembe kilim, ( hani şöle tüyleri dışarda olan kirimlerden alalım anne ) ise cabası oldu bizim için :) Neyse ben kadının isteği bitmeyeni severim bu yeğenimde tam benim eğittiğim gibi :)))

tabi adamlar içeride çalışırlarken bu iki fırlama ne yapıyorlardı tabi ki PC başında oyunnnnnn;



Sırada Batuhan geliyordu. Hayatımda daha kıymetlisi olmayan tek kişidir kendisi:) Onun odası daha bir güzeldi bence üniversiteden mezun olana kadar eskimeyecek bir tasarımı vardı yani demode olmayacak bir mobilya. O da süpürgeli gibi kendisi seçti odasını ve tüm yerleştirmede kendisine ait. Bana ve annesine düşen tek şey ödemek ve yerleştirmek oldu yani.

Bir kaç fotoda Batu'nun odasından bakalım;





Tabi bu kadar çalışmadan sonra yapılması gereken tek bir şey kalmıştı. HAVUZ. Ablam ve kardeşim evi yerleştirir ve temizlerken ben ve süpürgeli bu zamanı havuza girerek değerlendirdik. Dayı yeğen bir güzel yüzüp güneşlendik.


Gel keyfim gellll misali...