6 Haziran 2012 Çarşamba

DEĞİŞİM SENİN BAŞLAR!!!

“Değişim seninle başlar, sen değişirsen evrende değişir” . Dedi bir arkadaşım ve meslektaşım. O güne kadar hep değişim kelimesinden bahsederim; ama hiç bende bu kadar büyük bir farkındalık uyandırmamıştı bu kelime. Sanırım cümlenin de gücü, arkadaşımın da enerjisi buna çok büyük bir katkıda bulundu.
Başıma gelen her olumlu ve olumsuz durumlarda hep kendime sanırım değişim geçiriyorum derdim; ama hiç bu kadar fazla ve derinden düşünür olmamıştım. Sanırım kelimelere yüklediğimiz tanımlar burada  anlam kazanıyorlar. Değişim kelimesi ile birlikte hayatımda yapmak isteyip de yapamadığım her şey bir anda film şeridi gibi önümden geçmeye başladı. Oturdum ve hemen liste yapmaya başladım. Son zamanlarda geçirdiğim zor zamanlarımı biraz olsun dindir bu liste ve hemen de koyulmuşum yapmaya ;) Meğer ne kadar da hazırmışım değişmeye bir de bunun farkına vardım.
Yaz ayında kendimi geçindirecek bir iş ve sosyal anlamda kendimle ve listemle ilgileneceğim bir takvim yaptım. ( Her zaman ajanda ve takvimle çalışırım ) Bunu yaparken, sanata, modaya, kitaplara ve fotoğraflara ne kadarda ilgili olduğumu hatırladım. Yazmak için hep bahane arardım. Şimdi bir sürü sebep buldum. Böylelikle blogumla da ilgilenebileceğim. Yazılarımla ve paylaşımlarımla belki de bir sürü insana ulaşacağım, kim bilir belki de onlarda – arkadaşımın bende yarattığı farkındalıklar gibi – farkındalıklar yaratacağım. Bu yaz bol bol. Blogum da Moda, sanat, film, müzik, kitap, koçluk ve içsel yolculuklar ilgili yazılar yazacağım. Ben paylaştıkça büyüğen ve büyüdükçe paylaşan bir adamım.
Bu değişim yolculuğumda hepinize benimle birlikte keyifli yolculuklar diliyorum.

Sevgiler…