24 Şubat 2011 Perşembe

Çekim Yasasına Güvenin


Bugün çekim yasasının ne kadar işe yaradığını bir kez daha gördüm. Gerçekten ne istediğinizi evrene söyleyin ve “bırakın evren sizin için yapsın” metodunu sakın unutmayın. Size kısaca bugün başımdan geçen olayı anlatmak istiyorum;

Koçluk seansımın dönüşünde biraz canımı sıkan bir şeyler karşılaştım. Ne mi? Yanlış banka kartımı almıştım ve hiç param yoktu. Yani sadece akbille eve gidecektimJ ; ama o günkü planlarım arasında çok sevdiğim bir çikolata (Intense), starbucks’tan 1 fincan kahve, istediğim dergilerim ve birkaç sıradan alışveriş yapmak vardı.

Paramın olmayışından çok istediğim şeyleri, istediğim zaman yapamamanın verdiği bir rahatsızlıktı bu; sonra derin bir nefes aldım ve eve gittiğimde sadece çikolatayı alırım diye düşünmüştüm (inanın canım en çok bunu çekiyordu). Otobüsten indim ve sadece duraktan 10 adım uzaklaştığım sırada karşımda bir bayan standın başında ve Intense çikolatasını bedava tanıtım amaçlı dağıtıyor. Hayatımdaki en özel günlerden biri olarak takvimimde yıldızladım bugünüJ

Görüyorsunuz, sadece bir şeyi gerçekten isteyin, hatta canınız çeksin o şeyi ne olursa olsun sınırlamayın kendinizi sadece isteyin ve evrenin yapmasını bekleyin. Belki 10 dk, 10 gün ya da 10 ay beklemeniz gerekse bile, bekleyin ve sürece güvenin.

Eğer hayatınızda ciddi anlamda sahip olmak istediğiniz ya da yapmak istediğiniz şeylerin listesi olsaydı bunlar neler olurdu? Peki bunları gerçekleştirmek için neye ihtiyacınız var? Sizi ne daha iyi hissettirir?

Kolay GelsinJJJ

1 yorum:

bilge dedi ki...

evet çok haklısınız düşüncenin gücüne inananlardanım..güzel düşüncelerin yansıyarak size geri döndüğüne inanıyorum..sevgi ve dostlukla..